Sadne Rolice Aronija-Banana

Sadne Rolice Aronija-Banana

Sadne  rolice aronija banana so slasten prigrizek iz sadne gume, ki ga počasi stopimo v ustih, ko nam pade energija in se želimo posladkati na zdrav način.

Dodatne informacije

Količina

45 g

2.50

Ni na zalogi

Sadne  rolice aronija banana so slasten prigrizek iz sadne gume, ki ga počasi stopimo v ustih, ko nam pade energija in se želimo posladkati na zdrav način.

Surovo sadno kašo iz aronije in banane posušimo v sadno gumo, zvijemo in narežemo na manjše bonbončke.

Priporočamo uživanje tudi po telesnih aktivnostih  za regeneracijo telesa.

Ponudite jih tudi otrokom namesto bonbonov.

Aronija je prava zakladnica vitaminov, mineralov in atioksidantov. Vsebuje veliko količino vitamina A, vitamina C (8 do 10x več kot agrumi), vitamin P, ki poskrbi za absorbcijo vitamina C v celice, vitamine skupine B (folna kislina, B6, B12), vitamin E, minerale (kalij, kalcij, železo,mangan,molibden,jod,cink,fosfor…) in večjo količino bifenolov, taninov, flavonoidov, atocianinov in karotenov.

Aronija ima veliko zdravilno moč in daje 3x večjo antioksidativno zaščito kot borovnice, brusnice ali granatno jabolko. Okrepi imunski sistem, deluje protivirusno, protivnetno in protimikrobno, okrepi delovanje pljuč,  odpravi slabokrvnost, ugodno deluje na srčnožilni sistem, poveča elastičnost ožilja, preprečuje krvne strdke, uravnava krvni tlak in holesterol, uravnava sladkor v krvi, čisti jetra, ledvice in sečni trakt, ugodno deluje na prostato, odstranjuje težke kovine iz telesa in razkisuje telo, uravnava prebavo, ugodno deluje na ščitnico in uravnavanje hormonov v našem telesu, priporoča se nosečnicam, ker vsebuje folno kislino in železo, pospešuje celjenje ran, deluje protirakavo in pomlajuje naše telo.

Izdelek vsebuje izključno jagode aronije, ki dozorijo v našem nasadu na Lopati, zato nosi ime Lopaške  aronije.

Sestavine: Bio aronija, Bio banane.

Brez dodanih sladkorjev in konzervansov.

Hraniti na suhem mestu.