Domača zeliščna sol

Domača zeliščna sol

Ročno pridelana tradicionalna nerafinirana morska sol iz Piranskih solin in fino mleta mešanica naravno posušenih domačih zelišč, zelenjave in dišavnic bo vaše ustvarjanje v kuhinji ponesla v neverjetne vonje in okuse.

Dodatne informacije

Količina

200 g

5.50

Sestavine: Ročno pridelana tradicionalna nerafinirana morska sol iz Piranskih solin, fino mleta mešanica posušenih  zelišč in  zelenjave  ( bazilika, drobnjak, timijan, origano, majaron, šetraj, peteršilj, gomoljna zelena, por, pastinak, rožmarin, luštrek, sivka, žajbelj, meta).

Domača zeliščna sol je povsem naraven dodatek hrani. V njej je uporabljena tradicionalna nerafinirana Piranska sol, ki je ročno pridelana in ni umetno dodatno jodirana. Zelišča in zelenjava, ki so v njej so zrastla na našem zeliščno- zelenjavnem vrtu  s sonaravno pridelavo brez kemije, pesticidov in umetnih gnojil V naši soli boste našli baziliko, drobnjak, timijan, origano, majaron, šetraj, peteršilj, gomolno zeleno, por, pastinak, rožmarin, luštrek, sivko, žajbelj ter meto.

Uporabite jo lahko pri začinjanju vseh vrst jedi od juh, enolončnic, omak,rib, mesa ,zelenjave, solat,sira, za  razne namaze, pečenke, lahko si z njo posolite jajčka, omlete… Z neverjetnim vonjem in okusom vas bo preprosto očarala.

Uživajte zdrave lokalne izdelke.